Tuesday, April 2, 2019

Testi orvosságok könyve ebook - Szentgyörgyi János


Letöltés PDF Olvasás online



Ez a kötet egy 17. századi kézirat alapján ad képet a házi gyógyítás módjáról.

Ezekben a századokban a betegeskedés és a betegápolás színtere a család volt. A meglévő kevéske ispotály a szegényház és a járványkórház funkcióit töltötte be, így valamennyi, nyomtatásban megjelent vagy kézzel összeírt orvosló könyv a házi orvoslás céljára készült, és házilag elkészíthető recepteket tartalmazott.

Ennek a kötetnek a szövege hanghű átírásban készült, tehát amennyire ez lehetséges az eredeti kiejtést reprodukálja a mai helyesírás szabályai szerint.
2018. febr. 19. Szentgyörgyi János: Testi orvosságok könyve. (684) . A megrendelt könyvek a rendelést követő 2. munkanaptól vehetők át a Könyvgyorsan Testi orvosságok könyve, Szerző: Szentgyörgyi János, Kategória: Ezoterikus elméletek, Ár: 1760 Ft, Kedvezmény: 20% 2018. márc. 24. Vásárolja meg a Vaterán egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 1 500 Ft - Szentgyörgyi János: Testi orvosságok könyve --- hatalmas Könyv ára: 2090 Ft, Testi orvosságok könyve - Szentgyörgyi János, Ez a kötet egy 17. századi kézirat alapján ad képet a házi gyógyítás módjáról. Ezekben a Másolója minden bizonnyal Szentgyörgyi János volt. A kötéstábla belsején olvasható a kézirat címe: 'Testi Orvosságok Könyve' ugyanolyan (modern). 2018. jún. 10. Vásárolja meg a Vaterán egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 1 500 Ft - Szentgyörgyi János: Testi orvosságok könyve --- hatalmas SZENTGYÖRGYI JÁNOS: Testi orvosságok könyve. Kedvezmény. 10 %. 220,- Ft szentgyorgyi-janos-testi-orvossagok-konyve.jpg. Kattintson a képre, a teljes Szállítás: 1 munkanap. Átvétel: Azonnal. Egyéb művek a szerzőtől: Szentgyörgyi János - Testi orvosságok könyve. Könyv 16% internetes kedvezménnyel. Vásárolja meg a Vaterán egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 1 500 Ft - Szentgyörgyi János: Testi orvosságok könyve --- hatalmas AKCIÓÓÓÓÓ !!!!! Kedves

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.