Friday, May 17, 2019

Dísztyúkok Horst Schmidt epub


Letöltés PDF Olvasás online



Sikeres tenyésztő könyvét tartja kezében az olvasó. Nem véletlen tehát, hogy a szerző mesterien ötvözi a dísztyúkok tartásával kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudnivalókat. Bátran mondhatjuk, hogy teljességre törekvő alapos munka eredménye az a mű.
Megmutatkozik ez a törekvés abban is, hogy az egyes fajták származása, kitenyésztésük története, sajátosságaik és színváltozataik leírása mellett nem feledkezik meg gazdasági tulajdonságaikról, hasznosságukról sem.
Szépség és haszon - gyönyörködjünk és gyarapodjunk!.
Könyv ára: 4389 Ft, Dísztyúkok - Horst Schmidt, Sikeres tenyésztő könyvét tartja kezében az olvasó. Nem véletlen tehát, hogy a szerző mesterien ötvözi a Könyv ára: 4389 Ft, Törpe dísztyúkok - Horst Schmidt, A díszbaromfifajtákkal foglalkozó sorozat második kötete a törpetyúkokat mutatja be. A dekoratív könyv a Törpe dísztyúkok - Díszbaromfifajták kézikönyve 2., szerző: Horst Schmidt, Kategória: Állattenyésztés, Ár: 3 927 Ft. Törpe dísztyúkok - Díszbaromfifajták kézikönyve 2., szerző: Horst Schmidt, Kategória: Állattenyésztés, Ár: 3 927 Ft. Dísztyúkok (Díszbaromfifajták kézikönyve 1.), szerző: Horst Schmidt, Kategória: Állattenyésztés, Ár: 4 158 Ft. [90%/1] A díszbaromfifajtákkal foglalkozó sorozat második kötete a törpetyúkokat mutatja be. A dekoratív könyv a korábban Dísztyúkok címmel megjelent munka Törpe dísztyúkok - Díszbaromfifajták kézikönyve 2., szerző: Horst Schmidt, Kategória: Állattenyésztés, Ár: 3 927 Ft. [0%/0] Sikeres tenyésztő könyvét tartja kezében az olvasó. Nem véletlen tehát, hogy a szerző mesterien ötvözi a dísztyúkok tartásával kapcsolatos elméleti és Könyv: Dísztyúkok - Horst Schmidt, Reuss Éva, Nagyné Kiszlinger Henrietta, Szénási Gábor | Megvásárolható/elõjegyezhető könyv. | Az ország legnagyobb Dísztyúkok (Díszbaromfifajták kézikönyve 1.), szerző: Horst Schmidt, Kategória: Állattenyésztés, Ár: 4 158 Ft.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.