Saturday, May 4, 2019

Hetven építészeti csoda szerte a világból pdf letöltése - Niel Parkyn


Letöltés PDF Olvasás online



A Szent Péter bazilika, a Tádzs Mahal, a Topkapi szeráj, a sydneyi Operaház, a Golden Gate híd a világ legnagyszerűbb építményei közé tartoznak, amelyek
megragadják a képzeletet, ámulatba ejtenek, függetlenül attól, milyen jellegűek is az építmények. De az első rácsodálkozás után bizonyára sokakban felmerülnek olyan kérdések, mint: hogyan építették az Empire State Buildinget a sűrűn lakott New York város kellős közepén; milyen módszerrel fúrták ki a Csalagutat a La Manche alatt; mitől ferdült a pisai ferde torony - és miért nem ferdül tovább. Továbbá: hogyan tudtak áthidalni közel két kilométert az akasi Kaikjó-hídnál a földrengésekkel és tájfunokkal sújtott Japánban, és vajon mi.
2018. máj. 16. Vásárolja meg a Vaterán egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 2 000 Ft - Neil Parkyn: Hetven építészeti csoda szerte a világból Neil Parkyn: Könyv ára: 2500 Ft, Hetven építészeti csoda szerte a világból - Neil Parkyn, Az olvasók a londoni kiadótól átvett hetvenes sorozatunk minden darabját Neil Parkyn: Hetven építészeti csoda szerte a világból - 18 kiadás érhető el az antikvárium.hu -n a szerző művéből. Könyv: Hetven építészeti csoda szerte a világból - Hogyan készültek a csodás paloták, kastélyok, templomok? - Neil Parkyn, Josep Bracons, John Bury, Brian Könyv ára: 6640 Ft, Hetven építészeti csoda szerte a világból - Niel Parkyn, A Szent Péter bazilika, a Tádzs Mahal, a Topkapi szeráj, a sydneyi Operaház, Könyv ára: 1990 Ft, Hetven építészeti csoda szerte a világból - Neil Parkyn, Az olvasók a londoni kiadótól átvett hetvenes sorozatunk minden darabját Könyv ára: 2000 Ft, Hetven építészeti csoda szerte a világból - Neil Parkyn, Az olvasók a londoni kiadótól átvett hetvenes sorozatunk minden darabját Könyv ára: 1790 Ft, Hetven építészeti csoda szerte a világból - Neil Parkyn, Az olvasók a londoni kiadótól átvett hetvenes sorozatunk minden darabját 2009. szept. 16. Neil Parkyn: Hetven építészeti csoda szerte a világból 20% kedvezménnyel csak 5592 Ft a lira.hu-nál. (Ismeretterjesztő; kiadás éve: 2003; 304 Hetven építészeti csoda szerte a világból, szerző: Neil Parkyn, Kategória: Egyetemes építészet.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.