Wednesday, October 31, 2018

Informatika szóbeli érettségi közép- és emelt szinten Holczer József pdf


Letöltés PDF Olvasás online



A könyvet az Oktatási Hivatal az EMMI kerettantervek szerint TKV/5684-20/2013 engedélyszámmal 2018. augusztus 31-ig tankönyvvé nyilvánította.

Egy sikeres informatika érettségi vizsga olyan jártasságot tanúsít, melyet egyfelől a munkaerőpiac is elismer, másfelől egyre több felsőoktatási intézmény választható felvételi tárgyként is elfogad. A jeles középszintű eredmény ugyanis kiváltja az ECDL vizsgát, a sikeres emelt szintű vizsga pedig egyenes utat jelenthet a szakirányú felsőoktatási.
Könyv ára: 1895 Ft, INFORMATIKA SZÓBELI ÉRETTSÉGI KÖZÉP- ÉS EMELT SZINTEN - Holczer József - Takács Attila (Szerk.), Egy sikeres informatika Könyvünkben azokat az ismereteket dolgoztuk fel, melyeket a jelöltektől a szóbeli vizsgabizottság kér számon a közép-, illetve az emelt szintű vizsgán. Könyv ára: 1795 Ft, Informatika szóbeli érettségi - Holczer József, Egy sikeres informatika érettségi Informatika szóbeli érettségi - Közép- és emelt szinten. Informatika szóbeli érettségi közép- és emelt szinten, szerző: Holczer József, Kategória: Számítástechnika, Ár: 990 Ft. Informatika szóbeli érettségi közép- és emelt szinten, szerző: Holczer József, Kategória: Számítástechnika, Ár: 2 108 Ft. Informatika szóbeli érettségi közép- és emelt szinten, szerző: Holczer József, Kategória: Számítástechnika, Ár: 1 701 Ft. Könyv ára: 1895 Ft, Informatika gyakorlati érettségi közép- és emelt szinten - Holczer József, Ebben a feladatgyűjteményben a gyakorlati érettségi vizsgán elvárt Holczer József. Informatika szóbeli érettségi. Közép- és emelt szinten. Egy sikeres informatika érettségi vizsga olyan jártasságot tanúsít, melyet egyfelől a Könyv ára: 2356 Ft, Informatika szóbeli érettségi közép- és emelt szinten - Holczer József, A könyvet az Oktatási Hivatal az EMMI kerettantervek szerint Informatika szóbeli érettségi közép- és emelt szinten, szerző: Holczer József, Kategória: Számítástechnika, Ár: 1 795 Ft.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.