Monday, October 8, 2018

Online könyvek Heartless - Szívtelen


Letöltés PDF Olvasás online



A Szív Királynő valaha csak egy szerelemre vágyó fiatal lány volt.

Bár Catherine az egyik legkelendőbb fiatal hölgy Csodaországban, és a házasodni kívánó Szív Király kedvence, őt mégis egyebek foglalkoztatják. Ínycsiklandó süteményeket süt, és a leghőbb vágya az, hogy pékséget nyisson a legjobb barátnőjével. Az édesanyja szerint ilyen gondolatok azonban nem méltók egy olyan fiatal lányhoz, aki akár királyné is lehetne.

Cath megismerkedik Jesttel, a jóképű és titokzatos udvari bolonddal. Életében először valódi vonzalmat érez valaki iránt..
Heartless – Szívtelen: A Szív Királynő valaha csak egy szerelemre vágyó fiatal lány volt. Bár Catherine az egyik legkelendőbb fiatal hölgy A Szív Királynő valaha csak egy szerelemre vágyó fiatal lány volt. Bár Catherine az egyik legkelendőbb fiatal hölgy Csodaországban, és a házasodni kívánó Marissa Meyer: Heartless - Szívtelen 20% kedvezménnyel csak 2799 Ft a lira.hu- nál. (Regények; kiadás éve: 2018; 560) Olvasson bele a könyvbe! Marissa Meyer: Harteloos Marissa Meyer: Heartless (francia) Marissa Meyer: Heartless – Szívtelen. Marissa Meyer: Harteloos · Marissa Meyer: Heartless Könyv ára: 2799 Ft, Heartless - Szívtelen - Marissa Meyer, A Szív Királynő valaha csak egy szerelemre vágyó fiatal lány volt. Bár Catherine az egyik 2018. máj. 18. A Szív Királynő valaha csak egy szerelemre vágyó fiatal lány volt. Bár Catherine az egyik legkelendőbb fiatal hölgy Csodaországban, és a 2017. dec. 10. Igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy én fordíthattam Marissa Meyer Heartless című könyvét. Nagyon tetszett az írónőtől a Cinder, [88%/8] Bár Catherine az egyik legkelendőbb fiatal hölgy Csodaországban, és a házasodni kívánó Szív Király kedvence, őt mégis egyebek foglalkoztatják. Marissa Meyer: Heartless - Szívtelen 20% kedvezménnyel csak 2799 Ft a lira.hu- nál. (További könyveink; kiadás éve: 2018; 560) Olvasson bele a könyvbe!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.