Sunday, October 7, 2018

Kivilágított ég Babiczky Tibor epub


Letöltés PDF Olvasás online



Babiczky Tibor új kötete érett költészet. Nem megrendülni, nem elérzékenyülni, de felnőtt szemmel nézni vissza a megtett útra, és előre nézni ugyanis férfias feladat. A kötet versei mégis megrendítik és elérzékenyítik az olvasót.

Az idő múlásának kortalan tapasztalata elevenedik meg: bukolikus városi líra ez, amelyben a bús férfiak immár nem panaszkodnak, inkább a csillagkottákból próbálják kiolvasni a sorsukat, amely mindig ugyanaz: lázadás, bukás és elfogadás. Pásztorok, tengerészek, napkeleti bölcsek indulnak útra ebben a tiszta és erőteljes költészetben.
Kivilágított ég, szerző: Babiczky Tibor, Kategória: Magyar irodalom, Ár: 1 690 Ft. Libri Antikvár Könyv - Könyv ára: 1900 Ft, Kivilágított ég - Babiczky Tibor, Babiczky Tibor új kötete érett költészet. Nem megrendülni, nem elérzékenyülni, 2015. nov. 14. Mint egy gazdag nő, a születésnapján / ha kiejti kezéből / a gyöngyökkel megrakott tálat, / amit ajándékba kapott. - Babiczky Tibor Kivilágított ég 2015. okt. 27. Babiczky Tibor: Kivilágított ég 20% kedvezménnyel csak 1992 Ft a lira.hu-nál. ( Vers, dráma; kiadás éve: 2015; 64 oldal) Olvasson bele a Kivilágított ég, szerző: Babiczky Tibor, Kategória: Kortárs, Ár: 7.00 € [82%/24] Babiczky Tibor új kötete érett költészet. Nem megrendülni, nem elérzékenyülni, de felnőtt szemmel nézni vissza a megtett útra, és előre nézni ugyanis 2015. nov. 1. Babiczky Tibor Kivilágított ég című verseskötetében az idő múlásának kortalan tapasztalata elevenedik meg. Kivilágított ég, szerző: Babiczky Tibor, Kategória: Kortárs, Ár: 2 116 Ft. Babiczky Tibor: Kivilágított ég. Babiczky Tibor új kötetének versei megrendítik és elérzékenyítik az olvasót. Szeretlek Magyarország 2015. november 19. A felhők.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.