Thursday, November 22, 2018

A magyarság őstörténete (reprint) könyv epub Ligeti Lajos


Letöltés PDF Olvasás online



Készséggel teszek eleget az Akadémiai Kiadó megtisztelő felkérésének, hogy újabb előszóval, tájékoztatóval bocsássam útjára e régi könyv reprint kiadását. Annak idején a három könyvnap alatt háromszor annyi példányban fogyott el e mű, mint amennyiben akkoriban az átlag magyar könyv egy év alatt elkelt. A ritka könyvsikernek sajátos oka volt. 1943-at írtunk, pusztulásba rohant az ország. Az olvasók valahogy reményt, vigaszt próbáltak kiolvasni e küzdelmes sorsunk kezdeteit felidéző munka lapjairól.

Negyven esztendő nagy idő a tudomány történetében, régi eredmények módosulnak, nem egy korábbi uralkodó nézet elavult. A magyar őstörténet kutatására ez fokozottabb mértékben érvényes..
A magyar őstörténet kutatására ez fokozottabb mértékben érvényes. hogy újabb előszóval, tájékoztatóval bocsássam útjára e régi könyv reprint kiadását. Régikönyvek, Ligeti Lajos - A magyarság őstörténete. A magyarság őstörténete (reprint), szerző: Ligeti Lajos (szerk.), Kategória: Őstörténet és honfoglalás , Ár: 5.14 € Könyv ára: 1500 Ft, A magyarság őstörténete (reprint) - Ligeti Lajos (szerk.), 2018. máj. 3. 10%-os árzuhanás most minden könyvünkre! (A feltüntetett árak már a csökkentett árak.) (488). Személyes átvételre Budapesten a Széll Könyv ára: 1000 Ft, A magyarság őstörténete - Ligeti Lajos (szerkesztette), Az 1943-as megjelenés reprint kiadása. A magyarság őstörténete (reprint), szerző: Ligeti Lajos (szerk.), Kategória: Őstörténet és honfoglalás. A Magyarság őstörténete / írta, Czeglédy Károly [et al.] ; szerkesztette, Ligeti Lajos. ill. ; 21 cm. ISBN: 9630542315 : Locate a Print Version: Find in a library Régikönyvek, Ligeti Lajos - A magyarság őstörténete (reprint) Vásárolja meg a Vaterán egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 1 050 Ft - A magyarság őstörténete (reprint) - Ligeti Lajos A magyarság őstörténete (reprint)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.