Friday, November 16, 2018

A terhesség és az anyaság pszichológiája Corinne Antoine könyv pdf


Letöltés PDF Olvasás online



Hogyan lesz a nőből anya? Miért szeretnék gyereket, magamért vagy a gyermekért? Hogyan alakul ki a kapcsolat, a kötelék az anya és az ismeretlen gyermek között? Hogyan lehet együtt élni az új emberi lénnyel, aki a házaspár életét is megváltoztatja, és teljesen felkavarja a nő belső érzékelését?
E könyv célja, hogy megmagyarázza ezt a változást, és segítséget adjon abban, hogy megértsük érzéseinket, érzelmeinket, saját kérdéseinket.
A szerző klinikus pszichológus, hipnoterapeuta.
A terhesség és az anyaság pszichológiája, szerző: Corinne Antoine, Kategória: Terhesség és szülés, Ár: 2 125 Ft. Könyv ára: 4490 Ft, A terhesség és az anyaság pszichológiája - Corinne Antoine, Hogyan lesz a nőből anya? Miért szeretnék gyereket, magamért vagy a CORINNE ANTOINE szerző klinikus pszichológus, hipnoterapeuta és családterapeuta ebben a könyvében a terhesség és az anyaság pszichológiáját dolgozza Könyv ára: 5590 Ft, A terhesség és az anyaság pszichológiája - Corinne Antoine, Hogyan lesz a nőből anya? Miért szeretnék gyereket, magamért vagy a Könyv ára: 2375 Ft, A terhesség és az anyaság pszichológiája - Corinne Antoine, Hogyan lesz a nőből anya? Miért szeretnék gyereket, magamért vagy a Könyv ára: 4490 Ft, A terhesség és az anyaság pszichológiája - Corinne Antoine, Hogyan lesz a nőből anya? Miért szeretnék gyereket, magamért vagy a A terhesség és az anyaság pszichológiája, szerző: Corinne Antoine, Kategória: Terhesség és szülés, Ár: 2 125 Ft. A terhesség és az anyaság pszichológiája, szerző: Corinne Antoine, Kategória: Terhesség és szülés. A szerző klinikus pszichológus, hipnoterapeuta és családterapeuta, könyvében a terhesség és az anyaság pszichológiáját dolgozza fel a szakirodalom és saját A terhesség és az anyaság pszichológiája, szerző: Corinne Antoine, Kategória: Terhesség és szülés, Ár: 2 125 Ft.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.