Monday, November 26, 2018

Babagondozási alapismeretek Dr. Benjamin Spock online olvasás pdf


Letöltés PDF Olvasás online



Készen áll egy újszülött gyermek gondozására? Ebben a könyvben minden gyakorlati tanácsot megtalál! A kiváló gyermekorvos, Dr. Robert Needlman - a Dr. Spock Company új szakértői csapatának tagja - naprakész információkkal szolgál gyermeke alapvető szükségleteiről, és hasznos tanácsokat ad a mindennapi gondozással kapcsolatban is.

A könyv segítséget nyújt Önnek: a szoptatással és a tápszerrel való táplálással kapcsolatos kérdésekben, a jó alvási szokósok kialakításában - már a.
Készen áll arra, hogy mindenben a legjobbat nyújtsa gyermekének? Megérkezett , itt van köztünk a várva várt gyermek, és mi, szülők, családtagok szeretnénk a Könyv ára: 2280 Ft, Babagondozási alapismeretek - Dr. Benjamin Spock, Készen áll egy újszülött gyermek gondozására? Ebben a könyvben minden gyakorlati Könyv: Babagondozási alapismeretek - Fontos információk az alvásról, táplálkozásról, higiéniáról, pelenkázásról, sírásról és még sok egyébről a szülők új Készen áll arra, hogy mindenben a legjobbat nyújtsa gyermekének? Megérkezett , itt van köztünk a várva várt gyermek, és mi, szülők, családtagok szeretnénk a 16 db Dr. Spock Babagondozási ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera Babagondozási alapismeretek, szerző: Dr. Benjamin Spock, Kategória: Kisbabák és kismamák, Ár: 5.99 € Készen ​áll egy újszülött gyermek gondozására? Ebben a könyvben minden gyakorlati tanácsot megtalál! A kiváló gyermekorvos, Dr. Robert Needlman – a Dr . Könyv: DR. BENJAMIN SPOCK - BABAGONDOZÁSI ALAPISMERETEK. Babagondozási alapismeretek, szerző: Dr. Benjamin Spock, Kategória: Kisbabák és kismamák, Ár: 2 040 Ft. Dr. ​Spock: Babagondozási alapismeretek 3 csillagozás. Fontos információk az alvásról, táplálkozásról, higiéniáról, pelenkázásról, sírásról és még sok

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.