Sunday, March 3, 2019

A kísértetkirály David Gemmell - Varga Mónika epub


Letöltés PDF Olvasás online



Lázadások és betörések taszították Britanniát az úgynevezett sötét korba. Káosz és rettegés uralja az országot, a királlyal árulók végeznek, a Hatalom Kardja eltűnik a Ködkörön túlra.

Szászok, jütök és brigantok gyűlnek össze, hogy elpusztítsák a birodalmat, őket segíti a Boszorkánykirálynő és a Csaták Ura. Velük szemben egy puhány fiú és egy öreg hegyi harcos áll.

Ám a fiú ereiben királyok vére csörgedezik, a harcos pedig nem más, mint Culain, a legendás Lándzsalord. És egyedül ő ismeri a Boszorkánykirálynő rettenetes titkát.

A klasszikus Drenai regények szerzőjének tollából származik ez a nagy ívű, birodalmakat és mágiát felvonultató fantasy regény.
Könyv ára: 2840 Ft, Árnyak hőse - David Gemmell, Kuan Hador romvárosát sötét rejtély övezi. A rablók és a kereskedők egyaránt elkerülik, mivel vérfagyasztó Könyv ára: 2840 Ft, Hollószív - David Gemmell, A rigantékat meghódították, a varlok vaskezű uralma alatt élnek, szokásaik megvetés tárgya, kultúrájuk szinte Könyv ára: 3790 Ft, Vérkő - David Gemmell - Erdélyi István (Szerk.), Húsz év telt el azóta, hogy Jon Shannow, a legendás Jeruzsálemi résnyire nyitotta az idő Könyv ára: 2840 Ft, Legenda - David Gemmell, Druss, a Csatabárdok Kapitánya élő legenda. Az óidők háborúinak hőse felköltözött a hegyek közé – a hírnév és Kiadó: Delta Vision. Szerző: David Gemmell. Fordító: Sziklai István. Borítófestő: Kovács Péter. Szerkesztő: Varga Mónika. Nyelv: magyar. Verziószám: 1.0 Varga Mónika eddig megjelent könyvei online kedvezménnyel, Varga Mónika akciós könyvei, David Gemmell - Varga Mónika (Szerk.) - A kísértetkirály. David Gemmell eddig megjelent könyvei online kedvezménnyel, David Gemmell akciós könyvei, A kísértetkirály · David Gemmell - Varga Mónika. Lázadások Drenai királya halott – egy kíméletlen orgyilkos végzett vele. Ráadásul ellenséges csapatok özönlik el a drenai földeket. Parancsuk egyszerű: meg kell ölniük Könyv ára: 2840 Ft, A kísértetkirály - David Gemmell - Varga Mónika (Szerk.), Lázadások és betörések taszították Britanniát az úgynevezett sötét korba. Káosz és

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.