Thursday, March 7, 2019

Narcotica könyv epub Emelie Schepp


Letöltés PDF Olvasás online



Egy hideg téli estén a norrköpingi pályaudvar egyik vonatfülkéjében holtan találnak egy fiatal nőt. Az ujjai véresek, a szájából fehér tajték csepeg. Nem egyedül utazott: vele volt egy barátnője is, aki viszont nyomtalanul eltűnt. Kik ezek a nők? És mi történt velük?

Jana Berzelius ügyész segítségét kérik a szokatlan ügyben. A rejtély azonban hamar személyessé válik: Janának ismét szembe kell néznie.
Könyv ára: 2879 Ft, Narcotica - Emelie Schepp, Egy hideg téli estén a norrköpingi pályaudvar egyik vonatfülkéjében holtan találnak egy fiatal nőt. Az ujjai Schepp, Emelie: Narcotica 20% kedvezménnyel csak 2879 Ft a lira.hu-nál. (Sci-fi , fantasy, krimi; kiadás éve: 2018; 400 oldal) Olvasson bele a könyvbe! Könyv ára: 2879 Ft, Post mortem - Emelie Schepp, Egy márciusi kora reggelen egy csúnyán összeszabdalt nőt találnak annak norrköpingi lakásán. Könyvei 3. −25% · Emelie Schepp: Mementó. Emelie Schepp: Narcotica. Emelie Schepp: Post mortem Emelie Schepp: Mementó 82%. Új hozzászólás · >! Emelie Schepp a skandináv krimi elismert írója a 2013-as Mementó című regénye óta. A Jana Berzelius ügyészről szóló sorozat második részét – az elsőhöz Narcotica [előrendelhető]. Szállítás: megjelenés után. Egy hideg téli estén a norrköpingi pályaudvar egyik vonatfülkéjében holtan találnak egy fiatal nőt. Az ujjai Emelie Schepp a skandináv krimi elismert írója a 2013-as Mementó című regénye óta. A Jana Berzelius ügyészről szóló sorozat második részét – az elsőhöz [0%/0] Egy hideg téli estén a norrköpingi pályaudvar egyik vonatfülkéjében holtan találnak egy fiatal nőt. Az ujjai véresek, a szájából fehér tajték csepeg. Egy hideg téli estén a norrköpingi pályaudvar egyik vonatfülkéjében holtan találnak egy fiatal nőt. Az ujjai véresek, a szájából fehér tajték csepeg. Nem egyedül Emelie Schepp a skandináv krimi új csillaga, akinek regényeit immár közel 30 országban adták ki. Emelie Schepp: Mementó .. Emelie Schepp: Narcotica.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.