Wednesday, March 13, 2019

Válogatott fejezetek a komfortelmélet témaköréből könyv epub Bánhidi László - Kajtár László


Letöltés PDF Olvasás online



Az épületgépészek alapvető feladata a zárt térben tartózkodó emberek részére az optimális vagy még megengedhető mikroklíma-paraméterek biztosítása munkavégzés, pihenés, szórakozás esetére egyaránt.

Ezt a feladatot csak építészekkel közösen tudjuk megoldani, kiemelten figyelembe véve az energiagazdálkodási követelményeket. Ez nem könnyű feladat, mert az emberi komfort és az energiamegtakarítás "vektora" nem mindig azonos irányba mutat. E könyv célja, hogy a zárt terek méretezésében részt vevők, épületgépészek és építészek egyaránt megfelelő ismeretekkel rendelkezzenek.
Válogatott fejezetek a komfortelmélet témaköréből, szerző: Kajtár László, Bánhidi László, Kategória: Monográfiák, tanulmányok, Ár: 69.0 RON. 2018. jan. 17. Kajtár László, Bánhidi László: Válogatott fejezetek a komfortelmélet témaköréből 15% kedvezménnyel csak 5015 Ft a lira.hu-nál. (Műszaki Konferenciáink. Válogatott fejezetek a komfortelmélet témaköréből · Kajtár László , Bánhidi László. Válogatott fejezetek a komfortelmélet témaköréből Válogatott ​fejezetek a komfortelmélet témaköréből 0 csillagozás · Bánhidi László – Kajtár László: Válogatott fejezetek a komfortelmélet témaköréből. Válogatott fejezetek a komfortelmélet témaköréből, szerző: Kajtár László, Bánhidi László, Kategória: Monográfiák, tanulmányok, Ár: 70.7 RON. Bánhidi - Kajtár: Válogatott fejezetek a komfortelmélet témaköréből Dr. Bánhidi László DSc, Dr.habil Kajtár László, Dr. habil Majoros András, Dr. Magyar. Válogatott fejezetek a komfortelmélet témaköréből · Kajtár László, Bánhidi László . Az épületgépészek alapvető feladata a zárt térben tartózkodó emberek VÁLOGATOTT FEJEZETEK A KOMFORTELMÉLET TÉMAKÖRÉBŐL, Szerzők: Kajtár László, Bánhidi László Akadémiai Kiadó, 2017 Az épületgépészek Kajtár László, Bánhidi László. Válogatott fejezetek a komfortelmélet témaköréből. Könyv a komfortelmélet témaköréből. Szerző: Kajtár László, Bánhidi László. Könyv ára: 5605 Ft, Válogatott fejezetek a komfortelmélet témaköréből - Bánhidi László - Kajtár László, Az épületgépészek alapvető feladata a zárt térben

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.