Friday, September 28, 2018

A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt könyv epub Jonas Jonasson


Letöltés PDF Olvasás online



Jó hírünk van a magyar olvasók számára: Rejtő Jenő a messzi északon, Svédországban reinkarnálódott! Jonas Jonassonnak hívják. Ez a Jonasson pedig nekiállt, és megírta a modern, 21. századi Svejket. Fülig Jimmy szelleme összetalálkozott az egykori cseh bakával, s ennek a találkozásnak frenetikus történetfolyam lett az eredménye.

Egy svéd kisvárosban, az idősek otthonában születésnapi ünneplésre készülnek: az otthon lakóját, a százéves Allan Karlssont akarják felköszönteni - el tudnak képzelni ennél érdektelenebb kezdést? Pedig ez a ravasz Jonasson bizony így kezdi kalandregényét, hogy aztán átcsapjon egy.
2011. nov. 8. Jonas Jonasson: A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt 20% kedvezménnyel csak 3192 Ft a lira.hu-nál. (Regények; kiadás éve: Könyv ára: 3790 Ft, A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt - Jonas Jonasson, Jó hírünk van a magyar olvasók számára: Rejtő Jenő a messzi Jonas Jonasson A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt című regényét a legszívesebben kettős road movie-nak nevezném, mivel Jonas Jonasson: A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt 85%. A könyv jó volt, de csak ha az egészet nézem. Voltak hibái, de hát kinek nincsenek. Könyv ára: 3790 Ft, A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt - Jonas Jonasson, Jó hírünk van a magyar olvasók számára: Rejtő Jenő a messzi Jonas Jonasson - A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt 4. rész Könyv ára: 2790 Ft, A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt - Jonas Jonasson, Jó hírünk van a magyar olvasók számára: Rejtő Jenő a messzi Könyv ára: 2790 Ft, A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt - Jonas Jonasson, Jó hírünk van a magyar olvasók számára: Rejtő Jenő a messzi A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt, szerző: Jonas Jonasson, Kategória: Humoros, Ár: 3 192 Ft. A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt, szerző: Jonas Jonasson, Kategória: Humoros, Ár: 3 391 Ft.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.