Thursday, September 27, 2018

Faludy tárlata - Japán költészet - könyv


Letöltés PDF Olvasás online



A japán írás, mint közismert, a kínaiból származik. A Tang-dinasztia idején japán iskolákban nemcsak a kínai irodalmat tanították, hanem kisiskolás gyerekeknek kínaiul kellett olvasni tanulniuk és a császári udvarnál a kínai nyelv és irodalom ismerete kötelező volt. Az erős kínai hatás ellenére a Heian-korban Japán irodalma önálló utat
választott. Ekkor terjedt el az egyik domináns versforma, a tanka használata. Japánban a költészetet évszázadokon át államügynek tekintették. Időről időre a császárok antológiákat állíttattak össze, hogy a szép verseket megőrizzék. Ennek köszönhető, hogy Japán az egyetlen ország, ahol a múlt költőinek művei, ha nem.
Könyv ára: 3315 Ft, Faludy tárlata - Görög költészet - A perzsa, a kínai és a japán költészet után a görög költészetből válogat a költő, vázafestmények és szobrok Könyv ára: 3315 Ft, Faludy tárlata - Japán költészet - A japán írás, mint közismert, a kínaiból származik. A Tang-dinasztia idején japán iskolákban nemcsak a Faludy Tárlata - Barokk költészet, szerző: Faludy György, Kategória: Kortárs, Ár: 2 400 Ft. Faludy tárlata - Japán költészet, szerző: Faludy György, Kategória: Kortárs. 2012. ápr. 19. Reneszánsz költészet. −80% · Faludy György: Görög költészet · Faludy György ( szerk.): Japán költészet · James B. Kraus (szerk.): Középkori Japán költészet :: Faludy György. Faludy György Tárlata A kötet a japán nép költményeiből nyújt válogatást Faludy fordításában - korabeli illusztrációkkal. Könyv ára: 1890 Ft, Faludy tárlata - Japán költészet - Glória Kiadó, A japán írás, mint közismert, a kínaiból származik. A Tang-dinasztia idején japán iskolákban Faludy Tárlata - Barokk költészet, szerző: Faludy György, Kategória: Kortárs, Ár: 2 400 Ft. A perzsa, a kínai és a japán költészet után a görög költészetből válogat a költő, Ennek megfelelően a „Faludy tárlata - Görög költészet” című ezen kiadványt a 13 mű érhető el az Antikváriumban a(z) 'Faludy tárlata' című sorozatból. Faludy tárlata sorozat művei, könyvek, használt könyvek Japán költészet.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.