Saturday, September 8, 2018

Előadások az Istenemberségről Vlagyimir Szolovjov online olvasás pdf


Letöltés PDF Olvasás online



,,Az Előadások jelentőségét illetően szokatlanul egységes és pozitív volt a megítélés mind az elhangzásukat követően, mind pedig a későbbiekben. Szolovjov maga is összes addigi írása közül a legjobbnak ítélte az Előadásokat, és e véleménye találkozott hallgatósága és olvasói értékítéletével is, emellett a tudományos élet ugyancsak Szolovjov addigi teoretikus tevékenysége csúcspontjaként kezelte azokat."

,,Az istenemberség elve azonban nemcsak a szolovjovi bölcselet szempontjából vált mérvadóvá, ugyanis a későbbiekben az orosz filozófia igyekezett részleteiben is kibontani ezt, és idővel az orosz eszme, egyúttal az - orosz álom - konstitutív elemévé transzformálta."
Előadások az Istenemberségről, szerző: Vlagyimir Szolovjov, Kategória: Vallásfilozófia, Ár: 2 720 Ft. „Az Előadások jelentőségét illetően szokatlanul egységes és pozitív volt a megítélés mind az elhangzásukat követően, mind pedig a későbbiekben. Szolovjov Előadások az Istenemberségről, szerző: Vlagyimir Szolovjov, Kategória: Vallásfilozófia, Ár: 39.7 RON. 1 napja Előadások az Istenemberségről, szerző: Vlagyimir Szolovjov, Kategória: Vita Sarmatica, Ár: 3200. Előadások az Istenemberségről, szerző: Vlagyimir Szolovjov, Kategória: Vallásfilozófia, Ár: 2 720 Ft. Előadások az Istenemberségről, szerző: Vlagyimir Szolovjov, Kategória: Vallásfilozófia, Ár: 2 720 Ft. Könyv ára: 3040 Ft, Előadások az Istenemberségről - Vlagyimir Szolovjov, ,,Az Előadások jelentőségét illetően szokatlanul egységes és pozitív volt a megítélés Előadások az Istenemberségről, szerző: Vlagyimir Szolovjov, Kategória: Vallásfilozófia, Ár: 2 720 Ft. Előadások az Istenemberségről, szerző: Vlagyimir Szolovjov, Kategória: Vallásfilozófia, Ár: 2 720 Ft. Az „Előadások az istenemberségről” Vlagyimir Szolovjov-nak, az orosz vallásfilozófia egyik legnagyobb alakjának a főműve. Ez az első magyar fordítás ( 2014).

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.