Thursday, September 20, 2018

This Girl - Ez a lány (Szívcsapás 3.) - puha kötés Colleen Hoover - könyv


Letöltés PDF Olvasás online



"Colleen Hoover, New York Times bestseller író a viharos szerelemmel, szenvedéllyel és fájdalommal teli Szívcsapás-sorozattal számos olvasót ejtett rabul.

Miután Layken és Will szerelme a legnagyobb próbatételeket is kiállta, az immár házasságban élő fiatal pár végre kezdi biztonságban érezni magát a kapcsolatban.

De bármennyire is élvezi Layken az új, közös életüket, néhány kérdés nem hagyja nyugodni. Noha Will szeretné magában tartani a múlt fájdalmas emlékeit, Layken mindent tudni akar róla. Will végül beadja a derekát, és elmeséli a saját történetét, mely során felszínre kerülnek legbelsőbb érzelmei és gondolatai. Miközben újraéli jó és.
Colleen Hoover, New York Times bestseller író a viharos szerelemmel, szenvedéllyel és fájdalommal teli Szívcsapás-sorozattal számos olvasót ejtett rabul. This Girl - Ez a lány (Szívcsapás 3.), szerző: Colleen Hoover, Kategória: Kortárs, Ár: 2 549 Ft. Miután Layken és Will szerelme a legnagyobb próbatételeket is kiállta, az immár házasságban élő fiatal pár végre elkezdi biztonságban érezni magát a Colleen Hoover's New York Times bestselling Slammed series has brought countless readers to their knees with a whirlwind of love, passion, and heartache. [87%/370] Colleen Hoover, a New York Times bestseller írója a viharos szerelemmel, szenvedéllyel és fájdalommal teli Szívcsapás-sorozattal számos olvasót "Colleen Hoover, New York Times bestseller író a viharos szerelemmel, szenvedéllyel és fájdalommal teli Szívcsapás-sorozattal számos olvasót ejtett rabul. 2018. febr. 18. Colleen Hoover, a New York Times bestseller írója a viharos szerelemmel, szenvedéllyel és fájdalommal teli Szívcsapás-sorozattal számos Colleen Hoover, New York Times bestseller író a viharos szerelemmel, szenvedéllyel és fájdalommal teli Szívcsapás-sorozattal számos olvasót ejtett rabul. "Colleen Hoover, New York Times bestseller író a viharos szerelemmel, szenvedéllyel és fájdalommal teli Szívcsapás-sorozattal számos olvasót ejtett rabul. This Girl - Ez a lány: "Colleen Hoover, New York Times bestseller író a viharos szerelemmel, szenvedéllyel és fájdalommal teli Szívcsapás-sorozattal

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.