Friday, September 28, 2018

Fekete bárányok Simon Sebag Montefiore online olvasás pdf


Letöltés PDF Olvasás online



Ki a gonosz? Hogyan ismerhető fel? Tanulhatunk belőle? A Fekete bárányok a történelem bűneinek feltérképezése, az emberi gonoszság krónikája, továbbá három évezrednyi lecke jóról és rosszról. A sikeres történész, Simon Sebag Montefiore könyvében a történelem leggonoszabb férfiait és nőit gyűjtötte össze:
Zsarnokok és császárnék, Hódítók és kannibálok, Szajhák és megalomániások, Kínzók és sorozatgyilkosok, Csábítók és árulók, Attilától Adolf Hitlerig, Lucrezia Borgiától Rettegett Ivánig, Sztálintól Szaddam Huszeinig, Mao Ce-tungtól Charles Mansonig; a Fekete bárányok lebilincselően olvasmányos és tanulságos útmutató az emberi gonoszság legkirívóbb szélsőségeihez. Igaz.
Fekete bárányok - A történelem leghírhedtebb gonosztevői, szerző: Simon Sebag Montefiore, Kategória: Egyéb, Ár: 5 941 Ft. Könyv ára: 6640 Ft, Fekete bárányok - Simon Sebag Montefiore, Ki a gonosz? Hogyan ismerhető fel? Tanulhatunk belőle? A Fekete bárányok a történelem Fekete bárányok: Ki a gonosz? Hogyan ismerhető fel? Tanulhatunk belőle? A Fekete bárányok a történelem bűneinek feltérképezése, az emberi gonoszság Ki a gonosz? Hogyan ismerhető fel? Tanulhatunk belőle? A Fekete bárányok a történelem bűneinek feltérképezése, az emberi gonoszság krónikája, továbbá Fekete bárányok - A történelem leghírhedtebb gonosztevői, szerző: Simon Sebag Montefiore, Kategória: Egyéb, Ár: 89.2 RON. 2016. febr. 12. Ki a gonosz? Hogyan ismerhető fel? Tanulhatunk belőle? A Fekete bárányok a történelem bűneinek feltérképezése, az emberi gonoszság Ki a gonosz? Hogyan ismerhető fel? Tanulhatunk belőle? A feketebárányok a történelem bűneinek feltérképezése, az emberi gonoszság krónikája, további Könyv ára: 4500 Ft, Fekete bárányok - A történelem leghírhedtebb gonosztevői - Simon Sebag Montefiore, Ki a gonosz? Hogyan ismerhető fel? Tanulhatunk Simon Sebag Montefiore könyvében a történelem leggonoszabb férfiait és nőit gyűjtötte össze: zsarnokok és császárnék, hódítók és kannibálok, szajhák és Könyv: Fekete bárányok - A történelem leghírhedtebb gonosztevői - Simon Sebag Montefiore, Várlaki Tibor, Illés Andrea, Zentai György | KI A GONOSZ?

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.