Tuesday, December 25, 2018

A fény ami összeköt Laura Lynne Jackson - könyv


Letöltés PDF Olvasás online



Létezik-e a túlvilág? Mi történik velünk, amikor meghalunk? Hogyan találjuk meg az életben a valódi utunkat?

Az Üzenetek a túlvilágról különleges nézőpontból közelíti meg a mindenkit foglalkoztató, örök kérdéseket, miközben olyan hétköznapi emberekről olvashatunk, akik újra találkozhattak elhunyt barátaikkal és családtagjaikkal: igaz történetek sorát ismerhetjük meg az élet és halál közötti határon átívelő megbocsátásról és megbékélésről.

A szerző csodálatos világlátása ráirányítja a figyelmünket arra, hogy a szeretteinkhez fűződő kapcsolatunk áthatol időn és téren: azért vagyunk itt, hogy önzetlenül szeressünk, és elfogadjuk mások szeretetét. Kiszélesítve az emberi tapasztalatról.
A fény, ami összeköt - Történetek a mennyből földi halandóknak, szerző: Laura Lynne Jackson, Kategória: Okkultizmus, spiritualizmus, Ár: 2 290 Ft. A fény ami összeköt, szerző: Laura Lynne Jackson, Kategória: Okkultizmus, spiritizmus, Ár: 9.69 € A fény, ami összeköt - Történetek a mennyből földi halandóknak, szerző: Laura Lynne Jackson, Kategória: Okkultizmus, spiritualizmus, Ár: 1 832 Ft. A fény ami összeköt. Laura Lynne Jackson. Történetek a mennyből földi halandóknak. Könyv Libri kiadó, 2016. 286 oldal, Kemény kötésű fűzött C5 méret. A fény, ami összeköt - Történetek a mennyből földi halandóknak, szerző: Laura Lynne Jackson, Kategória: Okkultizmus, spiritualizmus, Ár: 32.1 RON. A fény, ami összeköt - Történetek a mennyből földi halandóknak, szerző: Laura Lynne Jackson, Kategória: Okkultizmus, spiritualizmus, Ár: 6.94 € Könyv ára: 3324 Ft, A fény ami összeköt - Laura Lynne Jackson, Létezik-e a túlvilág? Mi történik velünk, amikor meghalunk? Hogyan találjuk meg az életben a A fény, ami összeköt - Történetek a mennyből földi halandóknak, szerző: Laura Lynne Jackson, Kategória: Okkultizmus, spiritualizmus, Ár: 2 290 Ft. [100%/3] Létezik-e a túlvilág? Mi történik velünk, amikor meghalunk? Hogyan találjuk meg az életben a valódi utunkat? Az Üzenetek a túlvilágról különleges A fény, ami összeköt - Történetek a mennyből földi halandóknak, szerző: Laura Lynne Jackson, Kategória: Okkultizmus, spiritualizmus, Ár: 2 290 Ft.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.