Saturday, December 8, 2018

Mágikus dzsungel pdf letöltése - Johanna Basford


Letöltés PDF Olvasás online



Johanna Basford kreatív és meditatív színezőkönyveivel mesés világokat teremtett. Hatására számos országában több millióan fedezhetik fel az alkotás és az időtöltés ezen új módját. A TITKOS KERT, a BŰVÖS ERDŐ és a KINCSES ÓCEÁN után új színezője is megérkezett hozzánk, és a MÁGIKUS DZSUNGELbe kalauzolja a természet és a színezés szerelmeseit.

A csodálatos rajzok arra csábítanak, hogy megtöltsük őket színekkel, és életre keltsük a titokzatos rengeteg aprócska, vagy éppen óriási lakóit. Merüljünk el a sűrű és sejtelmes dzsungel világában! Ajánljuk alkotni vágyó.
Johanna Basford negyedik felnőtt színezőkönyve, a Mágikus dzsungel bevezető áron kapható a RajzShop.hu webáruházban. Gyönyörű rajzok várnak a 2016. aug. 11. Johanna Basford: Mágikus dzsungel - Színezőkönyv mesébe illő rajzokkal 20% kedvezménnyel csak 2792 Ft a lira.hu-nál. (Ismeretterjesztő Johanna Basford kreatív és meditatív színezőkönyveivel mesés világokat teremtett. A TITKOS Mágikus dzsungel, szerző: Johanna Basford, Kategória: Felnőtt színezők, Ár: 2 966 Ft. Mágikus dzsungel, szerző: Johanna Basford, Kategória: Felnőtt színezők, Ár: 2 966 Ft. Mágikus dzsungel, szerző: Johanna Basford, Kategória: Felnőtt színezők, Ár: 2 966 Ft. Johanna Basford kreatív és meditatív színezőkönyveivel mesés világokat teremtett. Hatására számos országában több millióan fedezhetik fel az alkotás és az Könyv ára: 3315 Ft, Mágikus dzsungel - Johanna Basford, Johanna Basford kreatív és meditatív színezőkönyveivel mesés világokat teremtett. Hatására számos 2016. szept. 28. [100%/4] Johanna Basford kreatív és meditatív színezőkönyveivel mesés világokat teremtett. Hatására számos országában több millióan

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.