Wednesday, January 16, 2019

A pszichiátria tankönyve Tringer László pdf letöltés


Letöltés PDF Olvasás online



Tringer László a Budapesti Orvostudományi Egyetemen végzett, majd számos szakból, többek között pszichiátriából, neurológiából, csoportpszichoterápiából, klinikai farmakológiából, orvosi pszichológiából, klinikai szakpszichológiából, pszichoterápiából, magatartásterápiából, addiktológiából, geriátriából szerezte meg szakvizsgáit.

1994-től 2004-ig a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikájának igazgatója. Ebben a minőségében jelentős változtatásokat kezdeményez. Fokozott figyelmet fordít az oktatás korszerűsítésére. Új tárgyak oktatását kezdi meg (gyógyszerészi és fogorvosi pszichológia, pszichoterápia, orvosi rehabilitáció). Belső szervezeti átalakítások.
Tringer László: A PSZICHIÁTRIA TANKÖNYVE 5% kedvezménnyel csak 9500 Ft a lira.hu-nál. (Pedagógia) Olvasson bele a könyvbe! A pszichiátria tankönyve immáron negyedik átdolgozott kiadása jelzi, hogy nem Tringer László dr. Szervi eredetű mentális kórképek (organikus pszichiátria). fejezet Ø BEVEZETÉS 35. Tringer László. A pszichiátria tankönyve. Tringer László. A PSZICHIÁTRIA TANKÖNYVE egyetemi tankönyv, negyedik átdolgozott A pszichiátria tankönyve immáron negyedik átdolgozott kiadása jelzi, hogy nem csupán az egyetemi hallgatóság és a szakképzésben lévő (Tringer László) Documents Similar To Tringer László dr.: A pszichiátria Döme László: Személyiségzavarok I. Gabbard - A Pszichodinamikus Pszichiátria Tankönyve - 17. A pszichiátria tankönyve, szerző: Tringer László, Kategória: Általános pszichológia, Ár: 40.33 € Könyv ára: 13110 Ft, A pszichiátria tankönyve - Tringer László, Tringer László a Budapesti Orvostudományi Egyetemen végzett, majd számos szakból, többek Tringer ​László a Budapesti Orvostudományi Egyetemen végzett, majd számos szakból, többek között pszichiátriából, neurológiából, csoportpszichoterápiából, A pszichiátria tankönyve, szerző: Tringer László, Kategória: Általános pszichológia, Ár: 12 420 Ft. A pszichiátria tankönyve, szerző: Tringer László, Kategória: Általános pszichológia, Ár: 40.61 €

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.