Thursday, January 17, 2019

Legszebb tündérmeséim Louise Coulthard - könyv


Letöltés PDF Olvasás online



Századok óta mesélnek tündérmesét a szülők gyermekeiknek, elmerülve a képzelet birodalmában, kitárva a csodák és a titkok kapuját. A lefekvés előtti mesemondás csodálatos módja annak, hogy lángra lobbantsuk gyermekünk szívében a mesék iránti rajongást, s összekapcsolódjunk a múlttal: mindazokkal az emberekkel, akik az előző századokban ugyanezeken a történeteken nőttek fel.

Ez a gyönyörű összeállítás nyolc közkedvelt, klasszikus tündérmesét tartalmaz a legnevesebb szerzőktől. Fedezzük fel a varázslat és a kaland világát, bolyogjunk együtt az erdőben Jancsival és Juliskával, másszunk fel az óriás kastélyába Jankóval, perdüljünk táncra a bálban Hamupipőkével!

A.
Könyv ára: 3799 Ft, Legszebb esti meséim - Louise Coulthard (Szerk.), Századok óta mesélnek a szülők tündérmeséket gyermekeiknek, elmerülve a képzelet Louise Coulthard. Szerkesztései 1. −38% · Louise Coulthard (szerk.): Legszebb tündérmeséim kincsestára · Louise Coulthard · Alkotói adatlap · Szerkesztések 1 Könyv ára: 3799 Ft, Legszebb esti meséim kincsestára - Louise Coulthard (Szerk. ), Századok óta mesélnek a szülők tündérmeséket gyermekeiknek, elmerülve a Louise Coulthard: Legszebb tündérmeséim. £ 13.35. Századok óta mesélnek tündérmesét a szülők gyermekeiknek, elmerülve a képzelet birodalmában, kitárva 2017. jún. 28. Századok óta mesélnek tündérmesét a szülők gyermekeiknek, elmerülve a képzelet birodalmában, kitárva a csodák és a titkok kapuját. Könyv ára: 3199 Ft, Legszebb tündérmeséim - Louise Coulthard (Szerk.), Századok óta mesélnek tündérmesét a szülők gyermekeiknek, elmerülve a képzelet Louise Coulthard eddig megjelent könyvei online kedvezménnyel, Louise Coulthard akciós könyvei, előrendelhető Legszebb tündérmeséim kincsestára. 2018. máj. 25. Századok óta mesélnek a szülők tündérmeséket gyermekeiknek, elmerülve a képzelet birodalmában, kitárva a csodák és a titkok kapuját. Könyv ára: 3514 Ft, Legszebb tündérmeséim kincsestára - Louise Coulthard ( Szerk.), Századok óta mesélnek tündérmesét a szülők gyermekeiknek, elmerülve a

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.