Tuesday, January 29, 2019

Bőrügyek könyv epub Yael Adler


Letöltés PDF Olvasás online



A kötet új kiadása egy teljes fejezetet szentel a házilag elkészíthető bőrápoló szereknek!

Tudtad, hogy percenként mintegy 40 ezer bőrpikkely válik le rólad? Ez napi 10 grammot jelent. Sejtetted volna, hogy a bőröd hall? Sőt a szőrös láb jobban hall, mint a borotvált?

Naponta foglalkozunk a bőrünkkel: az ápolásával, az öregedésével, a kiütésekkel, az allergiákkal, a napozással... Ez a szervünk roppant érzékeny kommunikációs eszköz. Nélküle nincs se izgalom, se szex.

Információkban gazdag, ugyanakkor szórakoztató könyvében dr. Yael Adler mindent elmond, amit tudni szeretnénk a bőrünkről, s közben nem riad vissza a pörsenésektől, ráncoktól, a lábsajttól és más.
Könyv ára: 2100 Ft, Bőrügyek - Minden, amit az egyik legérzékenyebb szervünkről tudni érdemes - Adler Yael, Tudtad, hogy percenként mintegy 40 ezer Bőrügyek, szerző: Yael Adler, Kategória: Egészséges életmód, Ár: 9.48 € Könyv ára: 2760 Ft, Bőrügyek - Yael Adler, A kötet új kiadása egy teljes fejezetet szentel a házilag elkészíthető bőrápoló szereknek! Tudtad, hogy percenként Bőrügyek - Minden, amit az egyik legérzékenyebb szervünkről tudni érdemes, szerző: Yael Adler, Kategória: Egészséges életmód, Ár: 2 100 Ft. 2017. jún. 20. Adler, Yael: Bőrügyek - Minden, amit az egyik legérzékenyebb szervünkről tudni érdemes 15% kedvezménnyel csak 2932 Ft a lira.hu-nál. Könyv ára: 3277 Ft, Bőrügyek - Yael Adler, Tudtad, hogy percenként mintegy 40 ezer bőrpikkely válik le rólad? Ez napi 10 grammot jelent. Sejtetted volna, hogy 2017. nov. 26. Dr. Yael Adler, a könyv írója szakértő a témában: bőrgyógyász, rendszeres előad érthető és szórakoztató formában. A könyvben is hozza a Könyv ára: 2490 Ft, Bőrügyek - Yael Adler, Tudtad, hogy percenként mintegy 40 ezer bőrpikkely válik le rólad? Ez napi 10 grammot jelent. Sejtetted volna, hogy Bőrügyek, szerző: Yael Adler, Kategória: Egészséges életmód, Ár: 2 932 Ft. A ​bőr a lélek tükre, a képernyő, amelyen láthatóvá válnak a bensőnk, a tudattalanunk történetei. Jó bűnügyi technikusok módjára megszállottan közvetett

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.