Sunday, January 13, 2019

A Szervmanók titokzatos világa Szabó Edina - könyv


Letöltés PDF Olvasás online



Mesés történetek a testünkről kicsiknek és nagyoknak!

Egy mesekönyv nem csak gyerekeknek! A könyvecskében meseszerű történeteken keresztül ismerheted meg a tested, annak működését, egy kicsit másképp, mint ahogyan eddig tanultad, vagy gondoltad.

A Szervmanók egy boldog, vidám család, akik fontos feladatokat látnak el a testünkben, hogy mi egészségesen élhessünk. Mindannyian érdekes személyiségek, s ha minden jól megy körülöttük, akkor Te is vidám, egészséges vagy. De van úgy, hogy a Szervmanók napja sem tökéletes. Ilyenkor aztán.
A Szervmanók titokzatos világa 2. - Bővül a csapat, szerző: Szabó Edina, Kategória: Kortárs mesék, Ár: 1 816 Ft. Könyv ára: 1890 Ft, A Szervmanók titokzatos világa - Szabó Edina, Mesés történetek a testünkről kicsiknek és nagyoknak! Egy mesekönyv nem csak A Szervmanók titokzatos világa, szerző: Szabó Edina, Kategória: Kortárs mesék, Ár: 1 572 Ft. A Szervmanók megmutatják Neked, hol élnek a testedben, és olyan érdekességekre is fény derül, hogy melyik a Szabó Edina: A Szervmanók titokzatos világa. A Szervmanók titokzatos világa, szerző: Szabó Edina, Kategória: Kortárs mesék, Ár: 1 691 Ft. A Szervmanók titokzatos világa, szerző: Szabó Edina, Kategória: Kortárs mesék, Ár: 1 691 Ft. A Szervmanók titokzatos világa 2. - Bővül a csapat, szerző: Szabó Edina, Kategória: Kortárs mesék, Ár: 2 031 Ft. A Szervmanók titokzatos világa 2. - Bővül a csapat, szerző: Szabó Edina, Kategória: Kortárs mesék, Ár: 1 816 Ft. A Szervmanók titokzatos világa, szerző: Szabó Edina, Kategória: Kortárs mesék, Ár: 1 691 Ft. A Szervmanók titokzatos világa, szerző: Szabó Edina, Kategória: Kortárs mesék, Ár: 1 512 Ft.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.