Sunday, January 20, 2019

Föld, nyitott sebem Csoóri Sándor - könyv


Letöltés PDF Olvasás online



Csoóri Sándor a Műfajok őrségváltása című esszéje végén jutott arra a következtetésre, hogy a vers háttérbe szorulhat ugyan az olvasók, de még a költők gondolkodásában is, ám "a nyelv nem mond le róla". És azzal fejezte be írását, hogy "Még az se lesz baj, ha a költő már csak a maga számára ír verset. A költészet még az ínséges állapotában is megőrzi a világ újrateremtésének személyes titkát."
Csoóri Sándor most kézbe vehető gyűjteményes keketéhez biztatóbb ajánlást aligha adhatnánk e gondolatoknál. A költő több mint öt évtizedes harca a versért, a világ újrateremtéséért éppolyan hősies vállalkozás volt, mint amit közéleti.
Csoóri Sándor. Föld, nyitott sebem - Összegyűjtött versek CD-melléklettel leírása. 1957 és 2009 - a két dátum közötti 52 év, fél évszázadnyi idő alatt született [0%/0] Csoóri Sándor a Műfajok őrségváltása című esszéje végén jutott arra a következtetésre, hogy a vers háttérbe szorulhat ugyan az olvasók, de még a költők Könyv ára: 3705 Ft, Föld, nyitott sebem - Csoóri Sándor, Csoóri Sándor a Műfajok őrségváltása című esszéje végén jutott arra a következtetésre, hogy a vers Könyv ára: 2890 Ft, Föld, nyitott sebem - Összegyűjtött versek CD-melléklettel - Csoóri Sándor, 1957 és 2009 - a két dátum közötti 52 év, fél évszázadnyi idő Föld, nyitott sebem + CD. Csoóri Sándor. Összegyújtött versek CD melléklettel. Könyv Nap kiadó, 2010. 506 oldal, Kemény kötésű fűzött. ISBN 9789639658806. Föld, nyitott sebem - Összegyűjtött versek CD-melléklettel, szerző: Csoóri Sándor , Kategória: Kortárs, Ár: 51.3 RON. Csoóri Sándor Három háborús töredék · Barbár imádság · Futamok · Zúzmarás kőre fekszem · Föld, nyitott sebem · Fáradtság · Kettős női arckép · Együgyű dal Föld, nyitott sebem - Összegyűjtött versek CD-melléklettel, szerző: Csoóri Sándor , Kategória: Kortárs, Ár: 3 510 Ft. 1957 és 2009 - a két dátum közötti 52 év, fél évszázadnyi idő alatt született versekből válogatott könyvet tartunk a kezünkben. A nemzeti lelkiismeret talán

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.