Thursday, February 7, 2019

A tűzpiros üveggömb Thury Zsuzsa - könyv


Letöltés PDF Olvasás online



A regény egyik főhőse egy édes kicsi lány, akit elszakít szüleitől a történelem, de mindenütt mindenki szeretettel veszi körül.
A másik Kabai Erzsébet, csaknem felnőtt nő. Ellentmondásos egyéniség. Saját és társai egyhangú, csaknem szürke életét gyakran pezsdítifel különc magatartásával.
Amióta s ezsát tudja, árva, nincsenek rokonai, nincs otthona. Mégis újra és újra elfogja a gyötrő érzés, hogy volt isőszak, amikor ő boldog volt és szerették.
Hol? Mikor? Arra nem emlékszik.
Könyv ára: 590 Ft, A tűzpiros üveggömb - Thury Zsuzsa, Kabai Erzsébet amióta az eszét tudja, árva, nincsenek rokonai, nincs otthona. Mégis újra és újra elfogja A tűzpiros üveggömb, szerző: Thury Zsuzsa, Kategória: Klasszikus. A tűzpiros üveggömb. Thury Zsuzsa. Oldalszám: 380. Kötéstípus: kemény táblás védőborítóval. Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft. ISBN: 9789639492318 [89%/243] A regény egyik főhőse egy édes, kicsi lány, akit elszakít szüleitől a történelem, de mindenütt mindenki szeretettel veszi körül. A másik Kabai Erzsébet, Könyv ára: 1320 Ft, A tűzpiros üveggömb - Thury Zsuzsa, A regény egyik főhőse egy édes kicsi lány, akit elszakít szüleitől a történelem, de mindenütt mindenki A tűzpiros üveggömb, szerző: Thury Zsuzsa, Kategória: Klasszikus, Ár: 2 184 Ft. A tűzpiros üveggömb, szerző: Thury Zsuzsa, Kategória: Klasszikus. A tűzpiros üveggömb, szerző: Thury Zsuzsa, Kategória: Magyar irodalom, Ár: 18.0 RON. A tűzpiros üveggömb, szerző: Thury Zsuzsa, Kategória: Klasszikus, Ár: 2 595 Ft. Könyv ára: 2184 Ft, A tűzpiros üveggömb - Thury Zsuzsa, A regény egyik főhőse egy édes kicsi lány, akit elszakít szüleitől a történelem, de mindenütt mindenki

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.