Monday, February 25, 2019

Levelek Skóciából Vargha Anna epub


Letöltés PDF Olvasás online



A kaputelefonunk előtt állt egy fejkötős parasztnéni és egy bajszos, szalmakalapos parasztbácsi. A néni kezében kosár, rajta babos kendő. Kérdeztük, kit keresnek. Legnagyobb csodálkozásunkra a mi nevünket mondták, majd csendben megsúgták, hogy poloskát irtani jöttek. Kiderült, hogy a diszkréció kedvéért vannak álruhába öltözve. Nehogy a szomszédok előtt szégyenkeznünk kelljen.
Első levelében azt ígéri Vargha Anna, hogy csak pillanatképeket kínál majd: mint amikor valaki nem húzza el a nappali függönyét, és röpke betekintést enged a kíváncsi járókelőknek..
Levelek Skóciából, szerző: Vargha Anna, Kategória: Kortárs, Ár: 2 011 Ft. 2016. jan. 4. MEK-14860. Levelek Skóciából : Itt-ott-hon / Vargha Anna ; szerkesztő Varga Domokos György. emlékiratok ; magyar. A képeket csak a PDF 2016. jan. 4. SZERZŐI JOGOK, "Skóciából tervezek hetente rövid leveleket írni, hogy beszámoljak a hétköznapjainkról. Nem kell egetverő dolgokra Könyv: Levelek Skóciából - Itt - ott - hon - Vargha Anna, Hajdú Éva, Varga Domokos György | „A kaputelefonunk előtt állt egy fejkötős parasztnéni és egy Vargha Anna. Levelek Skóciából. TARTALOM, FÜLSZÖVEG. Tartalom. 1. levél Magyar család Skóciában 2. levél Utazás Londonba 3. levél Fájó emlékek Levelek Skóciából, szerző: Vargha Anna, Kategória: Kortárs, Ár: 6.81 € Vargha Anna. LEVELEK SKÓCIÁBÓL. Itt - ott - hon. REINTEGRATIO KÖNYVEK. Felelős szerkesztő: Varga Domokos György. Olvasószerkesztő: Hajdú Éva. Régikönyvek, Vargha Anna - Levelek Skóciából - itt - ott - hon. Könyv ára: 1910 Ft, Levelek Skóciából - Vargha Anna, A kaputelefonunk előtt állt egy fejkötős parasztnéni és egy bajszos, szalmakalapos parasztbácsi. A néni

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.